VadeVi
1.500 persones corren a la IV Cursa Solidària País del Cava a favor de La Marató de TV3

Un total de 1.500 persones han participat a la IV Cursa Solidària País del Cava, que s’ha celebrat a Vilafranca del Penedès i a Sant Sadurní d’Anoia, en el marc de la XXIX Setmana del Cava. A més de rècord de participants, ja que és la cursa més multitudinària que s’ha celebrat mai a la comarca, també s’ha aconseguit fer rècord de recaptació amb 10.000 euros, que s’han lliurat íntegrament a la Fundació de La Marató de TV3, enguany va dirigida a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides de forma sobtada. L’any passat, l’aportació de la Cursa Solidària País del Cava va ser la segona donació més important de la Marató de TV3 i aquest any podria arribar a ser la primera.

La IV Cursa Solidària País del Cava és organitzada en el marc dels actes de la XXIX Setmana del Cava per la Confraria del Cava i Octagon Esedos amb el patrocini de Caixa Penedès, amb l’objectiu d’apropar la cultura del cava a la ciutadania i alhora col·laborar amb una causa solidària. L’organització celebra el gran èxit d’aquest esdeveniment que ja s’ha consolidat dins el calendari de curses populars i, des de la seva primera edició, ha triplicat el nombre de participants.

Els més ràpids en recórrer els 13 km entre Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d’Anoia han estat el corredor Manel Torres (43’04”), en la categoria masculina, i l’atleta Sílvia Montané (51’08”), la guanyadora de les dues anteriors edicions, en la categoria femenina, els quals han rebut com a premi el seu pes en cava, a més del trofeu corresponent. També han estat premiats els guanyadors de les categories femenines i masculines júnior, sènior i veterans.

Entre els 1.500 inscrits a la IV Cursa Solidària País del Cava s’han sortejat dos xecs regal per una estada de dia a Can Bonastre Wine Resort i un dinar al restaurant Tribia del mateix complex de Can Bonastre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa