Al voltant de 200 persones van poder veure dissabte, a la finca Clos La Plana, l’exposició que per primera vegada aplegava tots els vins del Garraf. Tota una fita pels elaboradors de la comarca.

En total, van ser més d’un centenar d’ampolles de vins i caves dels productors vitivinícoles les que van estar presents. Fins a 112, per ser exactes. La iniciativa va ser possible gràcies als gestors de la pàgina web DO Garraf i la col·laboració dels cellers de la zona. Entre el públic que va gaudir d’aquesta singular exposició hi havia l’alcalde de Sant Pere de Ribes i president del Consell Comarcal del Garraf, Josep Antoni Blanco. Dos són els grans responsables de la “moguda”, Josep Calvet i Miquel Vidal, amb la col·laboració del propietari de la Finca Clos la Plana, Álvaro Gassol.

Ben aviat, les persones interessats en conèixer els diferents vins i caves que es fan al Garraf podran fer-ho a través d’una renovada pàgina web, que recollirà les principals característiques dels diferents productes i productors. En uns quinze dies, comenta Calvet, www.dogarraf.cat restarà enllestida, i es mostran totes les fotografies i fitxes tècniques de tots els vins. També hi ha presència al Facebook, amb 2 perfils, un personal i una pàgina d’empresa. En 8 mesos ja tenen 2.000 amics, entre ells 400 actius. L’objectiu final és posar en valor els productes del Massís i fer-los més coneguts arreu, tot explicant, diuen, que tenen unes característiques diferencials respecte als de territoris veïns.

La jornada va concloure amb un sopar, maridat, com no podia ser d’altra manera, amb vins de la zona. El “showman” Jordi LP va amenitzar la nit. La festa es va allargar fins passats dos quarts de dues de la matinada.

Hi ha cellers de fora del Garraf, que també produeixen vins del Garraf, com Pares Baltà amb Absis, Alemany &Corrio amb Plou i fa sol, i Bodegas Contador, amb Macizo.


Mostra de Vins del Garraf

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa