VadeVi
120 parelles participen en el quart premi Vila Vinateca

Diumenge 20 de març, a les 10 del matí, al Casino de Madrid, se celebra el 4º Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles, on participaran apassionats del món del vi i alguns dels millors someliers de l’Estat.

Es tracta d’una iniciativa pionera pel seu plantejament, un tast compartit, que té com a objectiu divulgar la cultura del vi i oferir noves oportunitats als afeccionats, cada vegada més nombrosos. El premi impulsat per Quim Vila, un dels experts més reconeguts, es presentarà amb un format classificatori. Al matí, els concursants hauran de tastar set vins: 2 blancs, 3 negres i 2 especials, i les deu parelles amb millor puntuació passaran a la final, que es desenvoluparà a la tarda. Les parelles hauran de descobrir, novament, país, zona, denominació d’origen, varietats de raïm, anyada, elaborador i marca d’altres set vins diferents.

En el concurs s’han inscrit 120 parelles. El premi està dotat amb 22.000 euros. La primera parella classificada en rebrà 15.000 euros, la segona, 5.000, i la tercera, 2.000.


Romain Fornell, Quim Vila, Juan Muñoz i Siscu Martí FOTO: Vila Vinateca

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa