Tretze candidats opten a presidir l’Associació Catalana de Sommeliers

La dimissió de José Roldan ha precipitat la celebració d’aquestes eleccions, que igualment estaven previstes per aquest 2016

En total són 13 candidats. Cinc per Barcelona: Manel Pla, Victoria Ibáñez, César Cánovas, Núria Ruiz i Xavi Nolla. Quatre per Girona: Ferran Vila, Natalia Roig, Anna Vicens i Fina Juez. Dos per Lleida: Jaume Gaspa i Xavier Ayala. I dos més per Tarragona: Sergi Montalà i Javier Campo.

Les votacions es faran per províncies i hi tindran dret tots els socis inscrits com a sommeliers professionals que estiguin al corrent de pagament de quotes. Els vots s’emetran per correu postal i hauran d’arribar a la seu social pertinent abans del 29 de febrer.

Cada soci tindrà dret a votar els candidats per ordre de preferència i els dos que tinguin més vots de cada una de les circumscripcions seran els que formaran la Junta Directiva de l’ACS durant 2 anys; i seran els membres de la junta els que triaran el president entre un d’ells.

S’obre, per tant, la cursa per a substituir la junta que encapçalava José Roldan que va dimitir del seu càrrec precipitant la convocatòria d’aquestes eleccions.


Nou comentari