Al costat del doctor Fuster, 13 personalitats més han estat investides Confrares de Mèrit, entre les que destaquen distribuïdors i gastrònoms com Felipe González-Gordon; Lester Eber; Jerry Martellaro; Edwin Alfonzo; Kristine Hodson; Howard Jacobs, Marc Vidal i Ivan Vilches.

També han estat investits Confrares de Mèrit influents periodistes especialitzats que han contribuït a la difusió de la cultura del vi i el cava als Estats Units, com Colman Andrews, editor de The Daily Meal, cofundador i editor en cap de la revista gastronòmica Saveur i columnista de la revista Gourmet. Andrews és autor de quatre llibres de cuina aclamats internacionalment, com ara Catalan Cuisine: Europe’s Last Great Culinary Secret (1988), o la darrera biografia de Ferran Adrià, Ferran. The inside story of El Bulli and the man who reinvented food (2010). També van ser investits Confrares de Mèrit el crític de vins Joshua Greene, editor en cap de Wine & Spirits; així com també els periodistes Mariana Pedraza i Katel Pleven del portal Ipowine.

Finalment, també ha estat investit Confrare de Mèrit Hank Hine, director del Museu Dalí de Florida, el segon museu Dalí més important del món que acull 2.140 peces del pintor català.

A la cerimònia que s’ha celebrat al prestigiós club privat Metropolitan, situat a la popular cinquena avinguda de Manhatan, també hi han assistit representants de l’estat de Nova York, de la ciutat, així com el cònsol d’Espanya a Nova York, el delegat del govern de la Generalitat de Catalunya, l’ambaixador adjunt d’Espanya a l’ONU, i personalitats del món gastronòmic, periodístic i de la societat novaiorquesa. En finalitzar el solemne acte, s’ha servit un sopar de gala per als més de 160 convidats.


Confrares de Mèrit investits a Nova York FOTO: CONFRARIA DEL CAVA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa