VadeVi
18 joves gironins perfeccionen la producció i la qualitat del seu vi

Divuit joves gironins han participat en el Curs d’emprenedoria en viticultura i cellersime organitzat dins el projecte de joves emprenedors del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR) i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC).

El subdirector general d’Innvoció Rural del DAR, Jaume Sió, juntament amb el cap de la Branca de Vi de la FCAC, Joan Salvador Palau, han lliurat els diplomes del curs realitzat a l’Escola de Capacitació Agrària (ECA), de l’Empordà.

Aquest curs ha format a 18 joves gironins (3 dones i 15 homes) d’entre 18 i 48 anys, que amb una formació acadèmica diferent, tenien en comú un interès en millorar la producció i la qualitat del vi produït a les seves explotacions, i fer un pas endavant en la comercialització del seu propi vi i en la gestió de la seva empresa.

En aquest sentit, durant les 300 hores de durada del curs, els joves participants s’han pogut formar en àrees com la formació personal, la gestió tècnico-econòmica, l’àmbit productiu i l’àmbit de l’empresa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa