1+1=3 presenta el cava Especial Gran Reserva Brut Nature

El nou escumós és fruit d’un cupatge, binomi de les varietats xarel·lo, autòctona del Penedès per excel·lència, i de pinot noir, i es presenta en una ampolla diferenciadora

1+1=3 ha presentat el seu nou cava Especial Gran Reserva Brut Nature en un tarda típica de tardor, amb la companyia d’un bon aplec de clients, amics i col·laboradors.

La presentació es va desenvolupar a Cal Ruget de Vilobí, un hotel rural que s’autoqualifica de Biohotel, atès que garanteix el màxim respecte pel medi ambient, la sostenibilitat i el cultiu, així com l’ús d’aliments ecològics a la cuina.

El cava Especial Gran Reserva Brut Nature és fruit d’un cupatge, binomi de les varietats xarel·lo, autòctona del Penedès per excel·lència, i de pinot noir, i es presenta en una ampolla diferenciadora i amb una etiqueta en què 1+1=3 simbolitza la seva manera d’entendre la vinya, el celler i el vi.

El celler 1+1=3 de Guardiola de Font-Rubí comercialitza els seus productes des de l’any 2000 amb aquest nom, que té el seu origen en la suma de diferents sinergies. La passió pel treball a la vinya i en l’elaboració del vi d’en Josep Piñol, enòleg. La dedicació d’en Josep Anton Bonell per aquest fruit tan preuat que obtenen del Penedès, que és qui coordina l’envelliment, embotellat i preparació dels vins i caves i que junt amb en Carles Esteva, prestigiós elaborador del Garraf, fan que els productes ded la casa siguin reconeguts i presents als, EUA, Japó, Bèlgica, Dinamarca, Holanda, Finlàndia, Itàlia, Canada, Hong Kong o Singapur, a més a Catalunya i d’altres punts de l’Estat.


La presentació del nou cava 1+1=3 Especial Gran Reserva Brut Nature es va desenvolupar al biohotel Cal Ruget, a Vilobí FOTO: 1+1=3

Nou comentari