VadeVi
3.000 euros en beques menjador per als infants del Bages
  • CA

Dues de les participants a la cursa, per les vinyes del Bages

La Jove Confraria de Vins del Bages ha lliurat aquesta setmana els 3.000 euros que es van recaptar durant la primera “Cursa solidària Entre Vinyes” a la presidenta del Consell Comarcal Mercè Cardona. L’acte ha tingut lloc a les dependències d’aquesta entitat a Manresa i ha comptat amb la participació de diversos membres del Consell, com el responsable de Benestar i Família Joan Vinyes i la d’Ensenyament Sònia Díaz, així com representats de les entitats organitzadores i col·laboradores de la cursa.

L’aportació es destinarà íntegrament a la subvenció de beques menjador per als infants que més ho necessiten del Bages. Cardona agraïa aquesta col·laboració recordant la greu situació que viuen algunes famílies de la comarca i explicant que aquesta beca serà molt beneficiosa per a persones a qui les ajudes se’ls acabaven aquest mes d’abril degut a les retallades.

La Jove Confraria de Vins del Bages ja treballa en l’organització de la Segona Edició de la Cursa, tot pensant en consolidar-la i obtenir una recaptació superior per aquesta mateixa causa. Varies entitats col·laboradores com l’Obra Social de la Caixa ja han manifestat la seva intenció de seguir col·laborant.

La primera edició de la cursa va aplegar el passat 12 d’octubre a més 350 participants repartits en tres categories que van gaudir d’un itinerari a través de les vinyes entre Artés i Horta d’Avinyó, dins el terme de la per la Denominació d’Origen Pla de Bages.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa