VadeVi
3.000 persones surten al carrer per tastar els vins de 2010

El vi es pot gaudir arreu. Qualsevol excusa és bona, i molta gent ho sap. Des de 1994, cada any per aquestes dates, al Barri de la Ribera de Barcelona se celebra l’arribada dels vins de la nova collita. Tota una tradició que sempre té una gran resposta per part de la ciutadania. El 23 de novembre els carrers d’Agullers, de Consellers i de Canvis Vells van ser l’escenari de presentació de la nova anyada de prestigiosos cellers d’arreu de l’Estat. Des de Vila Viniteca indiquen que es van comptabilitzar unes 3.000 persones, si fa o no fa les mateixes de l’any passat. Els carrers es van omplir de gom a gom. El tast de vins s’acompanyava de tapes i platillos elaborats pels restaurants més emblemàtics del barri.

Es van tastar vins de: Albet i Noya, Artadi, Benjamín Romeo, Ca N’Estruc, Carchelo, Castaño, Castell del Remei,Castillo de Monjardín, Celler Capçanes, Celler el Masroig, Fariña, Finca Valldosera, Gramona, Josep Mª Ferret Guasch, L’Olivera, Más Amor, Mommessin, Mont Marçal, Muga, Ostatu, Parató, Raventós i Blanc, Roura, Sierra Cantabria, Solar de Urbezo, Terras Gauda i Torres.

Els establiments que van col·laborar van ser: Bar Agullers, Bar Salvador,Bubó, Cal Pep, Comerç 24, Escuela de Hostelería Hoffman, Forn Vilamala, Kannon Gyo, La Coronella, La Vinya del Senyor, Olis Bargalló, Querida Carmen, Petra, Sagardi, Serralleria Alfons, Aigües del Montseny i Vila Viniteca.

Amb la compra d’una copa commemorativa de l’acte, que costava 4 euros, es podien tastar tants vins com es desitjava.


Festa del Vi Novell 2010 FOTO: VILA VINITECA


Festa del Vi Novell FOTO: Vila Viniteca


Festa del Vi Novell 2010 FOTO: Vila Viniteca


Festa del Vi Novell 2010 FOTO: VILA VINITECA


Festa del Vi Novell 2010 Foto: Vila Viniteca


Festa del Vi Novell 2010 FOTO: VILA VINITECA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa