VadeVi
5 medalles per Licors Portet al Concurs Internacional «Catavinum»

La Ratafia dels Raiers, premiada un any més. Foto: Vadevi.cat">

Licors Portet, empresa elaboradora de licors tradicionals amb seu a la Pobla de Segur, ha obtingut 5 medalles al Concurs Internacional per a vins i licors Catavinum celebrat a Gasteiz (Euskadi). La Ratafia dels Raiers Reserva ha obtingut una gran Medalla d’Or per superar les Medalles d’Or obtingudes l’any 2011 al Concours Mondial de Bruxelles i al 2014 al Catavinum. Aquest és el primer cop que una ratafia obté una Gran Medalla d’Or en un Concurs Internacional.

Les altres medalles han estat per l’Aiguardent a l’aroma de ceps Flor de Nhèu, elaborat amb un destil·lat de bolets, que ha obtingut una medalla d’Or. També han obtingut medalla, en aquest cas de Plata, la Ratafia dels Raiers, la Ratafia de Nous i Pomes Portet 1883 i l’Aigua de Nodes dera Val (la ratafia aranesa).

Els diplomes i medalles s’atribueixen als vins segons la puntuació que obtinguin. La gran Medalla d’Or és pels vins i licors que han sumat de 95 a 100 punts; la Medalla d’Or de 89 a 94 punts; i la Medalla de Plata, de 80 a 88 punts. En l’edició de l’any passat, Licors Portet va obtenir 4 medalles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa