Joan Lluís Gómez, sommelier del restaurant Sant Pau, de Carme Ruscalleda, al maridatge de vins i xocolates que va tenir lloc a l’espectacular Espai Di.Vi Foto: Pansa Blanca

El passat diumenge 7 d’octubre la Setmana del Vi DO Alella va arribar al seu final després d’omplir el Maresme i el Vallès Oriental d’activitats pensades per apropar el món del vi i la DO Alella al públic durant 17 dies.

En destaquen la xerrada inaugural de Xavier Picazo (enòleg del celler Joaquim Batlle) o la que va oferir Carme Ruscalleda al Masnou, per posar tan sols dos exemples, però han estat un total de 67 les activitats que s’han celebrat: sopars amb música en directe, maridatges de vins amb xocolates, sessions d’iniciació al tast, cinefòrums, caminades per les vinyes, visites a cellers i un munt de propostes més, l’èxit de les quals ha estat tan notable que sovint les llistes d’inscripció estaven plenes dies abans de celebrar-se l’activitat.

La Setmana del Vi ha estat també l’escenari triat per Consorci DO Alella per signar l’adhesió al programa Wine in Moderation, que promou el consum responsable de vi, així com a la declaració “Vi, nutrició i salut”. A més, aprofitant l’avinentesa de l’esdeveniment, l’Ajuntament d’Alella va inaugurar l’espai enoteca de la seva oficina de turisme.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa