VadeVi
7è Subirats Tasta’l Mostra de Vins, Caves i Productes de la Terra

Aquest diumenge 27 de novembre, de 11 a 15 hores, a Sant Pau d’Ordal (Subirats) se celebrarà el 7è SUBIRATS TASTA’L Mostra de Vins, Caves i Productes de la Terra. Cada any l’assistència a l’esdeveniment augmenta atès que és un excel·lent aparador popular per donar a conèixer que a Subirats es produeixen vins i caves de primera qualitat i és punt de trobada dels professionals del sector de l’elaboració i de la gastronomia local, amb presència de productes artesans com embotits, garlandes, mel, hortalisses i tot tipus de productes agrícoles.

A banda de la possibilitat de comprar el cava per aquest Nadal, hi haurà també exposicions de pintura, terrissa i artesania. A més, l’Associació de Defensa Forestal (ADF) de Subirats exhibirà les seves habilitats en el medi natural, i d’altres activitats i accions paral.leles a les degustacions.

L’atracció d’aquesta fira enograstronòmica rau en la seva autenticitat ja que tots els expositors ofereixen directament els seus productes sense intermediaris i amb la possibilitat de tastar-los adquirint els tiquets que l’organització ha previst: 3 degustacions de vi o cava amb una copa de regal per 6 euros i sense la copa només 5 Euros, 3 degustacions gastronòmiques per 5 Euros i 1,5 Euros si es vol comprar només la copa de cava o vi commemorativa.

Així mateix també es podrà adquirir el set de plaques de cava promocionals “Subirats Capital de la Vinya” que edita el Patronat de Turisme de Subirats. La mostra “Subirats Tasta’l” és organitzada per l’Ajuntament de Subirats amb la col.laboració del Patronat de Turisme de Subirats i el suport de la Diputació de Barcelona.


ENGUANY SE CELEBRA LA 7A EDICIÓ DEL SUBIRATS TASTA’L FOTO: TURISME SUBIRATS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa