VadeVi
8ª edició a Catalunya del Màster de Viticultura, Enologia i Màrqueting del Vi

El màster promogut per l’Associació Vinícola Catalana i Institut del Cava i implantat per Torras & Asociados, s’iniciarà el 19 de novembre de 2010 a l’Escola d’Enologia i Viticultura Mercè Rosell d’Espiells (Sant Sadurní d’Anoia). Està dirigit especialment a enginyers agrònoms, ITA, gerents, tècnics i comercials de cellers, enòlegs, explotacions vitícoles, restauradors, sumillers i futurs tècnics que desitgin obtenir una visió més universalitzada del sector i posar-se al dia de les tendències més avançades.

Entre els seus objectius es troben ampliar l’horitzó de coneixements dels participants, millorant la seva capacitat d’anàlisi a partir de situacions reals, així com la seva capacitat de síntesi, diagnosi de problemes i la formació de soluciones eficaces i la seva implantació.

El curs té una durada de 180 hores distribuïdes en 15 seminaris monogràfics de 12 hores cadascun i compta amb un quadre de professors de reconegut prestigi professional.

Mostra d’aquest afany en adaptar-se als nous temps i ser una eina pels professionals del sector per afrontar els nous reptes amb els que es troben dia a dia, és l’adaptació, any rere any del temari. Per aquest motiu enguany s’ha introduït un petit mòdul de 6 hores dedicat a l’Enoturisme. Aquest mòdul serà impartit per Damià Serrano llicenciat en geografia i màster en direcció d’empreses i institucions publiques.

Cal destacar també que aquest any, al Penedès, es celebrarà l’edició nº100 d’aquest curs que s’imparteix a tot el territori de l’Estat.

Per informació i presentació de sol·licituds: Associació Vinícola Catalana. Tel. 93 890 13 95. info@avinicolacatalana.com

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa