El director de l’INCAVI, Jordi, Bort, s’ha reunit avui amb cellers de la Denominació d’Origen Montsant en una trobada que ha tingut lloc al Parc Tecnològic del Vi de Falset, VITEC.

Bort s’ha mostrat en tot moment partidari d’enfortir les relacions entre ambdues institucions i en posar-se a disposició del sector, destacant que INCAVI ha de tenir les portes obertes. En aquest sentit, els cellers que han pres part en la trobada han posat sobre la taula algunes demandes i propostes per tal de millorar aquestes relacions i els serveis prestats des d’INCAVI.

En relació a la situació actual, Bort ha destacat que cal fer un esforç en el mercat català, ja que considera que augmentar la presència a curt termini és un projecte ambiciós però factible i de grans conseqüències. Ha posat com a exemple accions com la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, el proper més de setembre, en la que INCAVI ha fet un esforç per millorar-la.

D’altra banda, el director d’INCAVI ha felicitat la DO i els cellers per la seva trajectòria, quan tot just Montsant està a les portes del 10è aniversari. Entén que s’ha treballat molt bé per posicionar els seus productes en el mercat i en estar presents en la ment dels consumidors.


JORDI BORT S’HA REUNIT AMB CELLERS DEL MONTSANT AL VITEC FOTO: INCAVI

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa