VadeVi
“Cuina i Celler” aquest cap de setmana al Pla del Penedès
  • CA

Després de l’èxit de les dues primeres edicions, en què hi van assistir unes 500 persones, el Pla del Penedès acull aquest cap de setmana el tercer “Cuina i Celler”. Des de divendres al vespre fins diumenge a la tarda diferents activitats promouran els vins i la gastronomia del Penedès.

El programa comença divendres a les vuit del vespre amb el tercer tast a cegues dels millors xarel·los del Penedès. Per participar-hi cal fer una aportació de 25 euros i reservar la plaça prèviament. A quarts d’onze, el projectarà el documental “El Pollo, el Pez i el Cangreo REal”, de José Luís López-Linaresa a la sala Carbassa del Pavelló.

Dissabte a la tarda hi haurà una xerrada col·loqui amb l’enòleg del celler Albet i Noya, Josep Maria Albet, entorn al futur del Penedès sota el títol “El Penedès vitivinícola. Cap on volem anar?”. Després del col·loqui es faran degustacions de plats casolans acompanyats de vins del Penedès i amb l’actuació musical del grup Xavi Diaz Quartet.

El Cuina i Celler d’aquest any acabarà diumenge amb un tast de maridatge amb el xarel·lo com a principal protagonista. El tast es farà al restaurant Cal Ú i costarà 30 euros.


Varietats de raïm: xarel·lo

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa