VadeVi
?El Mobile World Congress brindarà amb caves Nadal i Mas Bertran
  • CA

Caves Nadal i el celler Mas Bertran són els dos cellers penedesencs que han estat escollits per participar en el Mobile World Congress 2015 que s’inaugura aquest dilluns a la Fira de Barcelona i que reunirà a experts en telefonia i tecnologia mòbil d’arreu del món.

Els dos elaboradors de vi i cava serviran Nadal Salvatge Rosé Brut 2011 i l’Argila Brut Nature 2010 de Mas Bertran en dos actes diferents que organitza el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat.

Caves Nadal servirà el cava per fer el brindis en un esmorzar de benvinguda que el conseller Felip Puig oferirà dilluns als representants de les prop de cent empreses catalanes que participen en el MWC 2015. L’escumós de Mas Bertran se servirà dimarts a les 4 de la tarda a l’estand Catalonia que la Generalitat té al congrés i serà en el marc de la celebració del desè aniversari de l’anomenat “Brokerage Event”, un networking de caire internacional que aplegarà una setantena d’empreses i representants institucionals d’arreu d’Europa i Israel.

Tant Xavier Nadal, director general de Caves Nadal, com Roser Carbó, directora de màrqueting i exportació de Mas Bertran, han valorat positivament la gran oportunitat que representa poder-se promocionar conjuntament en un dels esdeveniments que tenen més ressò internacional al llarg de l’any a Catalunya i que han ajudat a situar Barcelona entre les principals capitals del món.

El Mobile World Congress 2015 preveu superar aquest any els 90.000 visitants, ocupa més de 100.000 metres quadrats de Fira de Barcelona, aglutina prop de 2.000 expositors d’arreu del món i s’estima que deixarà un impacte econòmic de 436 milions d’euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa