VadeVi
?Els Reis Mags culpen al Tió d’esgotar les existències d’alguns Premis Vinari
  • CA

Els Reis Mags d’Orient han declarat que tenen problemes per satisfer les peticions de les famílies que els han demanat alguns vins guanyadors dels Premis Vinari 2014. “El Gran Vinari d’Or s’ha exhaurit per Nadal, després que el Tió el cagués i fos l’autèntic rei de la taula”, ha declarat Baltasar, que està acostumat a ser el més recordat perquè és l’últim personatge que deixa regals a les llars, i es mostra molest pel protagonisme que els ha robat enguany el tronc nadalenc.

“No és just. Ell té uns dies d’avantatge per satisfer els desitjos de grans i petits. Aquesta setmana han començat a arribar-nos les cartes de desitjos de totes les famílies. I, en anar a fer les compres, ens hem trobat que també molts dels vins blancs i rosats dels Premis Vinari s’han esgotat”, afirmen Melcior i Gaspar que fa uns dies que recorren els cellers catalans.

Per la seva banda, el Tió de Nadal es defensa dient que “ja fa mesos que se saben quins són els Premis Vinari i que un bon Nadal necessita bons vins per compartir a les taules i els millors moments”. També afegeix que “no s’hauria de reservar per a l’últim dia de les festes els millors vins catalans”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa