L’Espai d’Art del Celler Espelt, a Vilajuïga, inaugura una nova exposició artística, aquest divendres, 15 d’abril, a partir de les 8 del vespre

En aquest cas, es tracta d’acollir una part (més de mig centenar d’obres) de la mostra muldisciplinar d’art “Empordoneses”, que durant el passat mes de març es pogueren veure a difefents aparadors de comerços de Figueres i a llocs com el Teatre El Jardí, el Consell Comarcal, al Cafè del Tints, Cafè Dalícatessen, Espai Aljub o a la Galeria d’Art Dolors Ventós, entre altres. Una selecció d’aquestes obres, -pintures, escultures, muntatges- es podran veure ara a les parets de l’Espai d’Art Espelt.

“Empordoneses” és el segón any que té lloc i per tal de donar-li més continuitat a la mostra figuerenca s’aprofita aquesta exposició a l’Espelt per que tothom qui vulgui pugui gaudir encara uns dies més de les obres d’art exposades.

La presentació anirà a càrrec de Jordi Rotllán, president de l’Associació Comerç Figueres, i comptarà amb les performances dels alumnes d’arts de l’Institut Alexandre Deulofeu de Figueres, i és un acte obert a tothom qui vulgui assistir.

La mostra es podrà visitar de dilluns a divendres, de 9 a 1 i de 3 a 7 de la tarda. Els dissabtes de 10 a 14h i de 15 a 19h i els diumenges i festius, els matins de 10 a les 2.


Cartell Empordonesos FOTO: ESPELT VITICULTORS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa