VadeVi
Jornada “La venda de proximitat, eines per arribar al consumidor”

Des del segle XVIII Manlleu porta a terme laFira de Reis, que va néixer per satisfer les necessitats del sector agroramader. L’evolució de la societat, l’aparició de les noves tecnologies i la tendència cap a la sostenibilitat global del XXI ha fet necessari que aquest sector evolucioni.

Per aquest motiu, i essent fidels a la filosofia per la qual va néixer la Fira, l’Ajuntament de Manlleu amb la col·laboració d’UNNIM, el Departament d’Agricultura i el Consell de la Pagesia ha donat una nova forma i l’estructura a través d’unes jornades tècniques professionals per afrontar els reptes de futur i donar resposta a les demandes actuals del sector. Amb l’objectiu de transferir el coneixement necessari al sector perquè sigui un sector competitiu i de qualitat i es pugui adaptar amb més facilitat a les noves condicions que marca la normativa i el mercat, s’organitzen anualment i des de l’any 2006 les Jornades Tècniques Fira de Reis: sostenibilitat i innovació en el sector agroramader.

En cada edició de les jornades es tracta una temàtica diferent relacionada amb aquests àmbits, analitzant quines són les eines necessàries per afrontar els nous reptes de futur i avançar cap a la qualitat. Aquest 2011 s’han realitzat sota el títol “Venda de proximitat, eines per arribar al consumidor”i s’ha treballat el tema de la venda directa, quines tendències de consum hi ha actualment, com estructurar l’empresa comercialitzadora, i quines estratègies seguir per vendre millor el producte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa