VadeVi
«La cuina no és més que el reflex de la personalitat d’un cuiner»
  • CA

El web de la DO Catalunya arranca el curs amb una nova entrevista a la seva secció Parlem amb… Aquesta vegada és el torn del xef Jordi Herrera, responsable del restaurant Manairó de Barcelona, guardonat amb una Estrella Michelin des de 2008.

Creatiu, inquiet, artista, valent, una mica boig… són només alguns dels adjectius que s’han fet servir per definir-lo, i amb els quals afirma sentir-se identificat, intentant que quedin reflectits en la seva cuina, que ell defineix com a “molt personal”.

Des que va obrir el restaurant va voler que tot fos fet a mà, des dels plats -els va dissenyar una amiga, igualment que les cartes-, fins a les taules, els quadres… Va voler que el Manairó fos un lloc diferent. Un espai amb força i una cuina amb personalitat són les claus del seu èxit davant un restaurant que va obrir les seves portes el 2003 i que continua sent un referent a la ciutat.

La secció Parlem amb… recull converses amb convidats de perfil divers però amb un denominador comú: per la seva professió, trajectòria o experiència, tenen una mirada pròpia sobre el món del vi. Amb aquestes entrevistes la DO Catalunya busca oferir un espai per a la reflexió i el debat. Entre els darrers convidats a aquest cicle s’hi troben l’actor Carlos Latre, el xef ‘Michelín’ Victor Quintillà, el grup Els Amics de les Arts, el periodista i gastrònom Pere Tàpias o el també actor Fermí Fernández.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa