VadeVi
‘La Terra’ de Vic vol promoure tastos de vins

La taverna independentista La Terra, situada al centre històric de Vic voldria iniciar una programació estable i regular de tastos de vins catalans. Per això, i aprofitant el seu primer aniversari ha convocat un tast d’introducció al vi que serà guiat pel director del Vadevi.cat, Joan Nebot.

No es tracta d’un curs formal sinó d’una xerrada oberta i participativa en què es tastaran una selecció de vins dels Països Catalans per entendre les diferencies entre els diferents tipus de vi i alhora il·lustrar la riquesa vitivinícola dels diferents territoris de parla catalana. Es tastaran vins de Catalunya Nord a Alacant, passant per vi d’Osona, les Illes i altres comarques vitivinícoles.

“Fins ara hem fet una presentació cada mes d’una cervesa artesanal catalana i ens agradaria poder fer alguna cosa similar amb els vins catalans”, explica Quim Casasses. “No crec pas que sigui més fàcil engrescar la gent amb la cervesa que amb el vi, simplement és que nosaltres som força desconeixedors del món del vi”. Juntament amb el seu soci David Pujol, Casasses va decidir-se a obrir aquesta taverna fa un any i ara volen promoure també el vi català.


Tast de cervesa a la taverna La Terra de Vic FOTO: LA TERRA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa