«Petits grans cellers», estrena del Club de Tast del Castell del Vi

Dos cellers de la DOQ Priorat i dos més de la DO Montsant presentaran els seus vins

Castell del Vi de Falset Foto: delCamp.cat

En el marc de la Fundació Castell del Vi de Falset ha nascut el Club de Tast, que ja compta amb més de 70 membres i que es prepara per començar les seves activitats aquest dimarts, 30 d’abril, amb un primer tast anomenat ‘Petits grans cellers’ de la DO Montsant i DOQ Priorat.

Els cellers que participaran en el tast són Celler Balaguer i Cabré SL i Celler Escoda Pallejà de la DOQ Priorat i Celler Amics del Gobe i Celler Noguerals SPC de la DO Montsant. Es tracta de cellers de poca producció però de gran qualitat.

Els membres del Club de Tast del Castell del Vi tindran prioritat a l’hora de rebre informació i descomptes en les activitats promogudes des de la Fundació. Els membres del club s’han inscrit després de la crida que es va realitzar des del Castell del Vi amb l’objectiu de reunir persones interessades en activitats enoturístiques al voltant del centre d’interpretació per fomentar la cultura del vi.

Aquesta primera activitat s’iniciarà a les 19.30 h del dimarts 30 d’abril, amb un tast del llibre “Més enllà del Vi. DOQ Priorat” a càrrec del seu autor, Sebastiano Alba (Med for Life). L’activitat és oberta a tots els públics i tots els assistents tindran avantatges en la compra d’exemplars.

En finalitzar la presentació, a les 20.30h, s’iniciarà la degustació “Els petits són grans” amb els productors de la DOQ Priorat i DO Montsant que estrenaran el Club de Tast. Els elaboradors donaran a conèixer el seu projecte i els seus vins entre els assistents que hauran d’abonar 10 euros per participar-hi. Els membres del Club de Tast es beneficaran d’un descompte del 50% del cost de l’activitat. Per assistir -hi cal efectuar inscripció i reserva prèvia a través del correu castelldelvi@falset.org

Nou comentari