Presumeix de vins en 7 dies, de Meritxell Falgueras i Febrer, és un llibre que ensenya els trucs i els coneixements bàsics que cal tenir per poder apreciar els vins. L’ha editat columna. És el número 1 de la col·lecció “No ficció”.

Quin vi s’ha de portar a un dinar a casa dels sogres? Com convertir un sopar en una vetllada inoblidable gràcies al vi que triem? El vi que acompanya millor una fideuà és també el que va millor per a un peix al forn? Per què s’ha marginat durant tants anys el vi rosat?

Amb un estil fàcil, divertit i molt informatiu, Meritxell Falgueras ensenya en aquest llibre els trucs i els coneixements bàsics que cal tenir per poder apreciar els vins, saber com escollir l’adequat per a cada ocasió i quedar com un autèntic entès en vins.

Apreciar més el vi que bevem requereix un temps d’aprenentatge. Potser fan falta més de set dies per convertir-se en un expert, però en aquest llibre el lector hi trobarà les claus bàsiques per poder assaborir i explicar millor els vins que més li agraden.


Darrer llibre Meritxell Falgueras

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa