VadeVi
‘Reus viu el vi’ ven 500 tiquets de tast en només 15 dies de manera anticipada

Promoure els productes de qualitat del territori és una de les línies estratègiques de l’actual comitè executiu de la Cambra de Comerç de Reus i tenint en compte que es tracta d’una zona amb una forta presència vitivinícola els primers esforços s’han centrat en el món del vi. És per això, que la Cambra de Comerç ha organitzat pels propers 12 i 13 de juny, la primera fira del vi de Reus batejada com a Reus viu el vi. La mostra acollirà 55 cellers procedents de les denominacions d’origen Priorat, Montsant, Tarragona, Terra Alta, Conca de Barberà i Catalunya.
[[frase]]
En els primers dies de venda anticipada dels tastos de la fira Reus viu el vi, ja s’han despatxat els primers 500 tiquets de tast. Mitjançant la web reusviuelvi.cat, tothom qui ho vulgui pot comprar el tiquet de tast que inclou fins a cinc degustacions per 6 euros, dos euros menys que el preu de venda al públic. El tiquet inclou cinc consumicions i un dibuix de la Rosa de Reus en el qual els cellers estamparan un segell per cada consumició. Un cop completats tots els pètals de la rosa, el visitant aconseguirà un obsequi vinculat amb el consum del vi. Els descomptes a través de la web estaran disponibles fins el 6 de juny, moment en què s’instal·larà un mòdul informatiu a la Plaça de la Llibertat on s’informarà de les activitats del certamen i on es vendran tiquets de degustació a 8 euros.

Serà a la mateixa Plaça de la Llibertat on es durà a terme la fira, coincidint amb el primer cap de setmana de la Festa Major de la ciutat. D’altra banda, aquest espai es complementarà amb el Museu d’Art i Història de la ciutat, on es faran els tastos que oferiran les diverses DO. Divendres a la nit es farà un sopar d’inauguració de la fira, segurament al Saló de Ball de la Societat El Círcol, i dissabte a la nit un bufet sopar a mode de cloenda que es faria als jardins de l’Estació Enològica.

Reus viu el vi, s’afegeix al consorci País del vi, una iniciativa impulsada també per la Cambra de Comerç el gener passat per tal d’oferir un producte d’enoturisme global que permeti ressaltar l’atractiu de la zona.


A través de la web de la fira es poden comprar els tiquets de tast anticipadament i amb un descompte de 2 euros FOTO: REUS VIU EL VI

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa