“Si donem a conéixer el vi català, en demanaran més”

El conseller d'Agricultura Josep Maria Pelegrí diu al programa l'Oracle de Catalunya Ràdio que per millorar la presència del vi català als restaurants barcelonins se n'ha d'informar més

Josep Maria Pelegrí, conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, és partidari d’incrementar l’esforç de promoció interna dels vins catalans. En aquest sentit, ha assegurat a “l’Oracle” que “s’ha de donar conèixer el vi català, perquè els consumidors puguin exercir un patriotisme alimentari que provingui de la valoració del producte de proximitat”.
Pelegrí creu que aquesta estratègia no ha d’excloure l’aposta per l’exportació del sector.

Josep Maria Pelegrí ha reconegut que aquesta poca penetració del vi català en el mercat local “és especialment greu als restaurants de la cantonada”. Per contra, ha destacat que en l’alta restauració, “hi ha una millor presència dels nostres vins”. “En definitiva”, ha afegit, “si els donem a conèixer [els vins catalans], en demanaran més”.


Josep Maria Pelegrí, conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari