VadeVi
El cicle ‘Sol de Nit’ marida vins, poesia i música a l’Arboç
  • CA

La cooperativa CEVIPE continua el cicle de vetllades ‘Sol de Nit’ amb una nova proposta per aquest dissabte 11 de juliol. Es tracta de sopars degustació que s’organitzen a la nova terrassa de l’Agrobotiga de Cellers de Cevipe a l’Arboç que s’acompanyen de vins de Castell d’Or, grup integrat per 9 cellers cooperatius catalans, i estan amenitzats amb concerts de música en viu.

Després de l’èxit de la primera vetllada amb més d’una cinquantena de participants i amb l’aforament quasi complet, aquest dissabte, Marçal Font i Dani Orviz oferiran un recital de Poetry Slam (Poesia Escènica), una modalitat poètica en la qual Font i Orviz han obtingut diversos reconeixements tant a nivell estatal com internacional.

La tercera i última vetllada del cicle serà el 8 d’agost amb el trio de Jazz Bayer, Jambois i Fortià. L’objectiu del cicle és donar a conèixer les diferents marques que comercialitza el grup de cooperatives Castell d’Or i impulsar el servei de restaurant que des de fa uns mesos ofereix l’Agrobotiga.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa