«Sopar d’autor amb sommelier», la proposta de Qalidès i El Principal

Vetllada gastronòmica d'autor amb 7 vins de finca i el menú del xef Marçal Reinel per al proper 6 de març

Restaurant El Principal del grup Tragaluz

L’associació Qalidès, Terrers del Penedès i el restaurant El Principal del Grup Tragaluz han preparat per al divendres 6 de març un sopar exclusiu i d’autor que combina la cuina catalana i mediterrània amb pinzellades contemporànies amb una representació de vins dels cellers del Penedès com Albet i Noya, Mas Candí,Jean Leon, Avgvstvs Forvm, Parés Baltà, Can Ràfols dels Caus i Gramona.

El sopar serà dirigit pel sommelier Jordi Carrascosa, finalista al 2013 de l’edició de la “Nariz de Oro”, que presentarà cada vi, desgranant les seves característiques i explicant les raons que converteixen el vi en el millor acompanyant de cada plat creat pel xef d’El Principal, Marçal Reinel. El menú degustació amb maridatge de Vins constarà de: parmentier de patata, ou escumat, foie gras i caviar de tòfona acompanyat d’Albet i Noya – El Blanc XXV, favetes, rossinyols, sepietes i butifarra negra amb Mas Candí – Les Forques, caneló de faisà i foie amb salsa de tòfona amb Jean Leon – Vinya Palau Reserva, salmó rostit en xemeneia, milfulls de patata i albergínia miso amb Avgvstvs Forvm – Avgvstvs Chardonnay, cua de bou al vi negre, desossat, verdures, bolets i pasta de fui amb Parés Baltà – Mas Irene, assortiment de formatges catalans amb Can Ràfols dels Caus – Gran Caus Rosat, i crème Brulée amb sopa de mango passió i crumble de cítrics amb Gramona – Vi de gel Riesling 2011, cafè i mignardises.

La cita gastronòmica, que tindrà lloc a les 21h, té un preu de48€ mitjançant l’opció de plans originals de LetsBonus.

Nou comentari