?Walk and Wine’ amb Mas Vicenç, salut i enoturisme entre vinyes

La nova proposta combina esport, gastronomia i enoturisme a l'entorn de la finca del celler a Cabra del Camp

El Nordic Walking o marxa nòrdica revoluciona el concepte que uneix l’esport amb la salut. Foto: VADEVI.cat

El diumenge 28 d’octubre tindrà lloc la primera sortida que acabarà amb un maridatge entre els vins dels cellers i les tapes de Ca l’Àngel de Valls.

El celler Mas Vicenç -un dels cellers més actius de la DO Tarragona- conjuntament amb l’empresa Ben d’hora i el cuiner vallenc Àngel Solé, presenten una innovadora activitat on tot participant podrà gaudir d’una ruta de Nordic Walking per les vinyes d’aquest celler situat a la localitat de Cambra del Camp, al nord de l’Alt Camp, tot acabant amb una degustació dels vins i un maridatge de les tapes més representatives de l’establiment Ca l’Àngel de Valls.

El Nordic Walking o marxa nòrdica és una activitat física que revoluciona el concepte que uneix l’esport amb la salut. Consisteix en caminar amb uns bastons específics que et permeten treballar el 90% de la musculatura del cos d’una forma fàcil, agradable i interactiva.

El preu de l’activitat és de 15 euros per persona i les inscripcions s’han de realitzar a la web www.walkandwine.bendhora.com , on hi podreu trobar la resta d’informació referent a l’activitat. La primera de les sortides previstes tindrà lloc el proper diumenge 28 d’octubre.

Nou comentari