VadeVi
«Wine Business School» debat sobre el vi en un món global
  • CA

La recent creada “Wine Business School” de Vilafranca del Penedès (WINEBS), l’escola de negocis del sector del vi, segueix amb la seva activitat docent amb un nou curs “Guanyant competitivitat en la Indústria del Vi” que començarà el proper divendres 10 d’abril de 2015, el qual es durà a terme presencialment durant tres caps de setmana a la seu d’aquesta escola, al carrer Amàlia Soler, no 27-29, de Vilafranca del Penedès; l’antiga estació enològica.

Tenint en compte l’èxit el primer curs “Internacionalització i Retail en el sector vitivinícola”, impartit per professorat d ?EADA, i per prosseguir amb el compromís de l ?escola de negoci d’oferir formació especialitzada i transversal d’alt nivell, “WINEBS” ha dissenyat aquest segon curs, de la mà d’un reconegut expert del sector, Xavier Ybargüengoitia.

La nova proposta lectiva “Guanyant competitivitat en la Indústria del Vi”, neix en un context on el creixement i la internacionalització de cellers és constant, i la reducció del consum de vi als mercats tradicionals, obliga al sector vitivinícola a redefinir un nou escenari competitiu.

La “WINEBS” respon amb la seva oferta formativa a l ?objectiu de vetllar pel creixement

sistemàtic de la professionalització del sector, posant al seu abast tot el coneixement i

experiència possible, amb visió integral i integradora de tots els seus agents com a

protagonistes actius i reals de la millora contínua, i en benefici del seu creixement

socioeconòmic i de la societat en general.

Xavier Ybargüengoitia, el professor expert coneixedor del mercat global del vi a nivell mundial, ha sigut President i Director General de l ?empresa “Estates & Wines”, la Divisió de Vi de “Moët-Hennessy”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa