VadeVi
A la cerca del millor bloc de vins de Catalunya
  • CA

Els guanyadors del IV Concurs BlocDOCat, que organitza la Denominació d’Origen (DO) Catalunya bianualment, es donaran a conèixer el proper dilluns 7 de juliol en la gala de lliurament dels premis al Teatre Nacional de Catalunya.

Un jurat independent i multidisciplinari (professionals del món del vi, de la comunicació i del disseny web) ha escollit el guanyador del concurs BlocDOCat al millor bloc vitivinícola català, i la participació d’aquesta edició ha comptat entre gairebé una trentena de blocs presentats a concurs. Els candidats finalistes són:

Barcelona between cellars

Dami Vila Sommelier

De Vino La coctelera

Dionís de Viatge a Itaca

El somni d’una nit de vins

Elvi.net

Enoemocions

Enoteismes

Fermentingideas

La Conca 5.1

Laura Masramon

Le Nouveau Sommelier

malVIatge

Nos gusta el vino

Parrasounds

Prettywines

Racó del bon vi

Res Vini

Tu Blog de Vinos

Utvinum

Vi Good

Vinificats

VinsdeCatalunya, a taula

Vostès parlaven de sexe i jo de vacances

Xineua Vins

El guanyador d’aquesta categoria obtindrà 3.000 € de premi.

A més, aquest any i coincidint amb el 15è aniversari de la DO Catalunya, el concurs estrena una nova categoria: Millor post sobre #vicatalà amb Denominació d’Origen realitzat fora de Catalunya, que pretén reconèixer als blocaires que, des de fora de Catalunya, s’interessen i difonen els vins catalans amb el segell de qualitat i origen de qualsevol de les dotze Denominacions d’Origen catalanes. Els tres finalistes són Catavino , Mileurismo Gourmet i Terroaristas . Tots ells assistiran a la gala i el guanyador d’aquesta categoria serà premiat amb 1500€.

L’acte començarà a les 20:30 hores, al Teatre Nacional de Catalunya, un dels escenaris de la campanya de difusió del vi com cultura pròpia La DO Catalunya Surt a Escena, i commemorarà el 15è aniversari del Consell Regulador amb la presència dels blocaires més destacats del país.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa