A punt la 24a edició de la Festa del Vi de Gandesa

L’organització i el Consell Regulador volen consolidar i millorar el model de la Festa de l’any passat

El cartell de la 24a edició de la Festa del Vi a Gandesa ha volgut posar l’accent en la importància que té el sector vitivinícola a la Terra Alta. La imatge que promociona és molt explicita: un mapa de la comarca (la zona de producció de la DO “Terra Alta”) reproduït amb taps de suro. Es remarca el terme municipal de Gandesa en reconeixement a la ciutat amfitriona del certamen.

L’organització i el Consell Regulador estan treballant per consolidar totes les millores relatives a la producció, continguts i comunicació implantades l’edició anterior, com per exemple la celebració de la Mostra de Vins a l’interior d’una gran carpa. També s’estan gestionant tot un seguit de millores en l’àmbit de recursos i continguts. D’una banda, s’està buscant la col·laboració del sector turístic terraaltí (allotjaments i hostaleria), un dels més beneficiats per la celebració de la Festa del Vi. Per l’altra, també s’està cooperant amb l’organització de les Jornades Gastronòmiques del Corder, liderada pel Consell Comarcal de la Terra Alta, amb la finalitat de promocionar-les en el marc de la Mostra de Vins de la Festa.

La web oficial ja ofereix un avenç del programa d’activitats. Les inscripcions a activitats i sol·licituds d’entrades per a la II Nit de les Garnatxes blanques s’iniciarà el proper 10 d’octubre, també a través de la mateixa pàgina.

La Festa del Vi a Gandesa va iniciar el seu camí a l’any 1987. La Comissió Organitzadora de la Festa del Vi, formada per l’Ajuntament de Gandesa, el Celler Cooperatiu Gandesa i la Societat Unió Gandesana, amb la col·laboració tècnica del Consell Regulador de la DO “Terra Alta”, treballa amb la finalitat d’aconseguir una oferta lúdica, cultural i tècnica que posi l’accent en la qualitat i singularitat dels vins DO “Terra Alta”, la riquesa i autenticitat de l’entorn, i el treball de la gent, especialment en els productors i elaboradors dels vins.


JA HI HA CARTELL PER A LA FESTA DEL VI DE GANDESA 2011 FOTO: DO TERRA ALTA

Nou comentari