VadeVi
A punt la carta de primavera de Vins de Catalunya

Tast a cegues per triar la nova Carta de Vins de Catalunya

Els promotors de la Carta de Vins de Catalunya han acabat d’arrodonir la carta què presentaran els restaurants els propers mesos. La selecció de vins va començar amb un tast a cegues de 35 referències -incloent blancs, rosats, negres, caves i escumosos- el passat 1 de febrer de la que en va sortir una selecció de 13 productes seleccionats per composar la nova carta de primavera de Vins de Catalunya.

En el tast a cegues van participar un equip de professionals format per Toni Carbó, enòleg del Celler Mas Candi; Eduard Pié, Enòleg del Celler Sicus; Enric Roig, sommelier del Restaurant Can Rafel de Cervelló; Rafael Blanco, sommelier del Restaurant la Terrassa del Museu de Terrassa; Carles Paüls, sommelier col·laborador del restaurant la Terrassa; Jordi Raventos, Sommelier del Restaurant el Bosc de Banyeres del Penedès i Nariz de Oro 2008; Maria Pinzon, Sommelier del Restaurant Lagrimas Negras de Madrid; Guillem Panissello, professional del vi, guia enoturistic i comunicador del vi i Mireia Prim, sommelier i guia enoturistica.

Un cop feta la selecció, aquest dimarts un petit comitè d’experts format per Jordi Raventos, Maria Pinzon, Guillem Panisello i Mireia Prim,acompanyats de VADEVI.cat, va poder comprovar la qualitat dels vins al mateix temps que va elaborar la nota de tast i maridatge dels productes finalment inclosos a la carta de primavera en la què seran presents 9 de les 12 DO catalanes.

Les DO representades seran: DO Penedès, DO Catalunya, DO Cava, DO Costers dels Segre, DO Tarragona, DOQ Priorat, DO Alella, DO Pla de Bages i DO Montsant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa