VadeVi
Abadal, l’únic celler català visitat per l’equip de tast de la Guia Repsol

Aquest dimarts i dimecres, l’equip de tast de la Guia Repsol visita Abadal, l’únic celler català inclòs en la llista de visites previstes per aquest 2009 de cara a editar la nova edició de la guia que sortirà el desembre. La guia, antiga Guia Campsa, es renova anualment i ja té 30 anys d’història. A més, des de fa 11 anys s’acompanya de la guia Los Mejores de Vinos de España, que inclou una selecció de més de 1500 vins agrupada per denominacions d’origen i per tipus de vi.

“Hàbitualment el procediment és que els cellers els enviem mostres perquè les tastin, però cada any l’equip fa una visita com a molt a vuit cellers i aquest any visitaran Abadal”, expliquen fonts del celler, pertanyent a la DO Pla de Bages. Consideren que es tracta d’una molt bona oportunitat perquè, a més de tastar els vins, l’equip de la guia “pot conèixer més de prop les instal·lacions i la filosofia d’Abadal”. Segons el celler, no ha estat Abadal qui ha proposat la visita a l’equip de la guia, sinó que ha estat la pròpia guia qui s’ha posat en contacte amb ells per dir-los que els farien una visita, “segurament perquè ja fa molts anys que els enviem mostres perquè tastin els nostres vins”.

L’equip, format per cinc persones i dirigit per Mª Isabel Mijares, visitaran la bodega els propers 12 i 13 de maig i tastaran tota la gamma d’Abadal. Maria Isabel Mijares és enòloga experta en anàlisi sensorial i té una llarga trajectòria com a professional.


Masies d’Avinyó o Abadal és un dels deu cellers de la DO Pla de Bages FOTO: ABADAL

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa