Abril i maig de poesia a les caves

Es presenta la 5a edició del cicle poètic de Sant Sadurní d'Anoia

Es presenta la 5a edició de del Cicle de Poesia a les Caves de Sant Sadurní d’Anoia se celebrarà enguany els dies 27 d’abril i 4, 11 i 18 de maig. Aquest certamen, obert a poetes d’estils diversos, compta amb la col·laboració de les caves Blancher, Beneit, Gramona i Recaredo. El cartell d’aquesta edició és d’Alonso Castellanos.
La primera de les sessions serà el dia 27 d’abril a les Caves Beneit i anirà a càrrec d’Ernest Farrés, Marta Pérez i Marta Pessarrodona. Totes les sessions començaran a dos quarts d’onze de la nit. La següent serà el divendres 4 de maig a les Caves Recaredo i hi participaran els poetes Enric Casasses, David Caño i Jordi Nopca. En aquesta ocasió les persones interessades poden prendre part a la ruta que es farà per les caves mitja hora abans, concretament a les deu de la nit.
El divendres 11 de maig serà el torn de Jordi Llavina, Vinyet Panyella i Pura Salceda, en aquesta ocasió a les Caves Blancher. I la darrera de les sessions, el 18 de maig, a les Caves Gramona, hi recitaran els seus poemes Santi Borrell, Roser Amills i Jaume Pont.

Nou comentari