VadeVi
Agricultura organitza una jornada dedicada a les cobertes vegetals en la vinya

El Departament d’Agricultura ha organitzat una sèrie de jornades tècniques. El pròxim dimecres 6 de juliol, a partir de les 9, tindrà lloc la Jornada sobre Maneig del Sòl i Cobertes Vegetals en la Vinya i l’Olivera en Producció Ecològica, a Vallbona de les Monges (Sala de Plens de l’Ajuntament, carrer de Prat de la Riba, 3).

En l’agricultura ecològica es dóna molta importància al maneig del sòl per tal d’augmentar-ne i millorar-ne la fertilitat. Però, en els cultius de secà, el maneig del sòl i de les cobertes té una importància major, ja que fer-ne un bon o mal maneig té un efecte directe sobre la qualitat del fruit i de la producció final.

En aquesta jornada es parlarà del maneig del sòl i de les cobertes vegetals en els cultius de vinya i olivera des del punt de vista pràctic a partir de l’experiència de pagesos que porten anys aplicant diferents tècniques i observant si és millor llaurar més o menys, i si és millor mantenir una coberta vegetal permanent o temporal i en quines condicions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa