VadeVi
Agricultura promou el vi d’Alella a la Fira de l’Ascensió de Granollers

El director general de Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura, Jordi Sala, va inaugurar la 61a edició de la Fira de l’Ascensió de Granollers (Vallès Oriental), que se celebra fins al proper diumenge, 5 de juny.

El Departament, a través de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Catalanes (PRODECA), i amb la col·laboració de l’Oficina Comarcal del Vallès Oriental, participa en aquest certamen amb l’objectiu de difondre les seves línies d’actuació en els àmbits de l’agricultura, la ramaderia, la formació, i la política alimentària, principalment.

Més concretament, es donarà a conèixer els productes amb distintiu de qualitat Denominació d’Origen Protegida (DOP) Mongeta del Ganxet del Vallès-Maresme i Denominació d’Origen (DO) Vi Alella, informació de la producció ecològica, la producció integrada, el programa Ruralurba i els productes de proximitat de producció ramadera d’oví i vacum de la comarca, així com de les línies d’actuació del Centre de Capacitació Agrària de Manresa.


LA NOVA IMATGE DEL TERRITORI DE LA DO ALELLA HA ESTAT CONSENSUADA AMB ELS CELLERS I ELS MUNICIPIS QUE FORMEN PART DE LA DO FOTO: CONSORCI DO ALELLA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa