Agustí Torelló Mata impulsa la cuina al cava amb un concurs de receptes

El guanyador es convertirà per un dia en un membre de l’equip de xefs del restaurant El Celler de Can Roca

El moment àlgid pel qual passa la gastronomia catalana es reflecteix en diverses iniciatives, en les quals professionals del sector s’uneixen per a celebrar els seus èxits.

És el cas de les caves Agustí Torelló Mata i del restaurant El Celler de Can Roca que, junts, emprenen un nou projecte per a impulsar la cuina al cava.

“Cuina al Cava amb Sòlid ATM” és el nom del concurs de receptes per a no professionals en el qual els participants aspiren a un premi de 5 estrelles: una jornada a la cuina de El Celler de Can Roca.

El guanyador podrà passar una vetllada única cuinant al costat dels germans Roca i gaudir, tot seguit, d’un sopar en el seu restaurant, considerat el segon millor del món. El projecte invita a cuiners i aficionats a elaborar una recepta amb el Sòlid, un innovador producte d’alta gastronomia que revoluciona la cuina al cava: la imaginació entra en joc.

Per a participar, els amants de la cuina que vulguin experimentar amb aquesta nova textura hauran d’enviar les receptes a través del web del concurs: bloc.agustitorellomata.com.

Les propostes que compleixin amb els requisits de les bases es publicaran al Facebook d’Agustí Torelló Mata i se sotmetran a votació popular. El 31 de gener, dia en què finalitza el termini d’enviament, les 5 propostes més votades passaran a disposició d’un jurat, format per reconeguts cuiners i crítics gastronòmics, el qual escollirà la recepta guanyadora.

Agustí Torelló Mata
Agustí Torelló Mata és un celler familiar tradicional, dinàmic i innovador amb un alt posicionament, dedicat a la producció de caves de qualitat i situat al bell mig del Penedès: a Sant Sadurní d’Anoia, capital del cava.

Amb la filosofia de fer caves amb ànima, el celler elabora els seus productes únicament de les millors finques de vinyes de més de 30 anys de la regió vitivinícola del Penedès. La vinificació personal i per separat del 100 % de cada una de les vinyes de les varietats autòctones de macabeu, xarel·lo, parellada i trepat, constitueix els vins base dels seus caves.


El projecte invita a cuiners i aficionats a elaborar una recepta amb el CAVA Sòlid FOTO: AGUSTÍ TORELLÓ MATA

Nou comentari