VadeVi
Aixalà: “Tots els cellers de Torroja mantenen una molt bona relació”

Jordi Aixalà, alcalde de Torroja del Priorat, reconeix que el poble s’ha trasbalsat amb l’acte vandàlic contra el celler Terroir al Límit que ha malmès bona part dels seus vins. Sabotatge? Bretolada? Totes les possibilitats resten encara obertes nou dies després de l’acció, feta amb nocturnitat. El que sí té molt clar Aixalà és que la relació entre tots els cellers de Torroja de Priorat, vuit, és molt bona i hi ha una connexió i col·laboració constant, amb un Dominique Huber de Terroir al Límit que ha participat en força iniciatives.

La primera autoritat municipal rebla la seva condemna dels fets i demana que es deixi treballar els agents dels Mossos d’Esquadra per esbrinar qui ha estat el culpable de la malifeta. Aixalà remarca que els habitants del poble estan indignats i no se’n saben avenir per un fets que no s’havien produït mai.

L’alcalde també se sent molest per les opinions que els darrers dies han sortit als mitjans de comunicació i als blogs on es deixaven anar acusacions que considera totalment injustificades i fora de lloc, sobretot les que feien referència a possibles revenges personals.

L’Ajuntament de Torroja ja va fer un comunicat oficial on condemnava l’atac al celler del municipi i li mostrava la seva solidaritat, a més de desitjar que esdeveniment semblants no es repeteixin en el futur. Pel Consistori, l’atac a Terroir al Límit només va ser un acte de covardia.


El tast profesional es va fer a l’Hotel Abadia del Priorat FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa