VadeVi
Albet i Noya col·labora amb el Dia Internacionmal Contra el Càncer de Mama
  • CA

Enguany i amb motiu del Dia Internacional contra el Càncer de Mama, Albet i Noya mostra el seu suport vers la causa de la mà de l’Associació Catalana de Dones Afectades de Càncer de Mama (Grup Àgata).

L’associació va ser creada l’any 1995 amb l’objectiu d’oferir una via d’ajuda a totes aquelles dones afectades de càncer de mama que trobaven en falta informació i suport vers la malaltia. Des de llavors, la principal missió és acompanyar les dones i els seus familiars durant el procés de la malaltia a través de diverses activitats i serveis que ajudin a superar aquest tràngol.

Des del celler han promogut la ‘Setmana Rosa’ per solidaritzar-se amb la causa, la qual suposa destinar l’ingrés de tot el recaptat en forma de visites a l’associació Grup Àgata durant la setmana del 19 al 25 d’octubre. També durant aquesta mateixa setmana, s’inclourà en les degustacions un vi o escumós rosat, el qual es deixarà a tastar de forma gratuïta jugant amb el fet de que el rosa és el color que s’associa amb la malaltia.

Amb aquesta acció, el celler de Sant Pau d’Ordal vol donar suport a aquelles dones que han patit o pateixen aquesta malaltia, i col·laborar en la millora de la qualitat de vida durant el procés de cura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa