VadeVi
Albet i Noya, guardonat als Premis Aliments d’Espanya 2010

Les empreses catalanes Salgot i Albet i Noya han estat guardonades, en la categoria de producció agrària i en la de producció ecològica respectivament, amb els Premis Aliments d’Espanya 2010 que concedeix el Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí (MARM). Aquests premis, que enguany han celebrat la 23a edició, són un reconeixement a la tasca desenvolupada per professionals i entitats que participen en la cadena agroalimentària, l’agricultura ecològica i la conservació del medi ambient.

El celler Albet i Noya, de Sant Pau d’Ordal (Barcelona), ha estat premiat en l’apartat de producció ecològica, gràcies a la seva aposta pel cultiu ecològic en un moment en el que era difícil preveure l’evolució tan positiva experimentada en el sector. Les contínues inversions realitzades en R + D i les mesures mediambientals que ha implantat són altres motius pels quals ha estat premiat.

Els embotits Salgot han estat premiats en la categoria de producció agrària per una trajectòria empresarial que uneix tradició i innovació. L’empresa d’Aiguafreda ha estat distingida pel seu esforç en la millora tecnològica i la seva participació en activitats de R + D + i per aconseguir produir de forma sostenible aliments de més qualitat i més saludables, així com per la cooperació pública i privada a fi d’obtenir nous productes.


Albet i Noya és un dels cellers pioners en el cultiu ecològic de les vinyes FOTO: ALBET I NOYA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa