Alella Vinícola les fa grosses

L'antic celler cooperatiu alellenc presenta tres vins negres en ampolla màgnum

L’evolució d’aquests vins en ampolla magnum és molt més lenta, cosa que els fa especialment adients de ser guardats per obrir-los i gaudir-ne d’aquí a uns quants anys”. Foto: Alella Vinícola.

Alella Vinícola, el celler centenari amb seu al centre urbà del poble d’Alella, celebra l’arribada del 2012 amb la presentació d’una edició limitada a només 250 ampolles de format màgnum (1,5 litres) de cadascun dels seus tres vins negres, el Marfil Criança (Garnatxa Negra, Syrah i Cabernet Sauvignon), l’Ivori Negre (Garnatxa Negra i Syrah) i el Vallmora (100% Garnatxa Negra).

Tots tres productes són de l’anyada 2008. Xavier Garcia, enòleg i propietari del celler, explica que “tenim molts clients que aprecien especialment aquests vins. És per a ells que hem embotellat aquestes edicions especials. L’evolució d’aquests productes en ampolla gran és molt més lenta, cosa que fa aquests màgnums especialment susceptibles de ser guardats per obrir-los i gaudir-ne d’aquí a uns quants anys”.

Aquells que desitgin fer-se amb alguna d’aquestes ampolles ho pot fer a la botiga del celler o encarregant-la a la seva vinateria de confiança.

Nou comentari