VadeVi
Alimentària s’adhereix al programa europeu sobre beure vi amb moderació

Alimentaria 2010 i el seu saló dels vins i espirituosos, Intervin, se suma al programa Wine i Moderation, una iniciativa promoguda per la Federació Espanyola del Vi (FIVIN) sota el lema “El vi només es gaudeix amb moderació”.

La iniciativa de consumir Vi amb Moderació s’emmarca dins del Fòrum de la Comissió Europea sobre Alcohol i Salut, i està destinada a la lluita contra els danys que provoca l’abús de begudes alcohòliques, diferenciant entre consum de risc i consum responsable. Les activitats del programa Wine in Moderation es distribueixen en investigació i divulgació científica, accions formatives i educatives, i autoregulació de la indústria vinícola en matèria de publicitat.

Vinorum completarà i ampliarà la variada oferta de Intervin, gràcies a la seva integració en el nou projecte ‘Taste & Flavours of Spain’. La principal novetat d’Alimentària, que aquest any se celebrarà del 22 al 26 de març, serà la barra de tast de vins de l’Estat espanyol, on es podran degustar més de 100 referències diferents. Aquest espai de formació oferirà ponències a càrrec d’experts internacionals com el gurú britànic John Radford.


Alimentària s’afegeix a la declaració “El vi només es gaudeix amb moderació”, de FIVIN FOTO: ALIMENTÀRIA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa