VadeVi
Alimentària tindrà més expositors en la propera edició que se celebrarà el març del 2010

Alimentària, el Saló Internacional d’Alimentació i Begudes que se celebra bianualment a Barcelona, preveu per a la seva edició de 2010 un augment de la participació, fins a les 5.000 empreses, per a la qual cosa han plantejat reduir la mida dels expositors i, per tant, abaratir els preus.

Segons que han indicat els organitzadors en un comunicat, la Fira, que se celebrarà a Barcelona entre el 22 i 26 de març de 2010, es desenvoluparà en un espai de 94.500 metres quadrats, dels quals 15.000 s’han reservat per a empreses d’àmbit internacional. En aquest sentit han precisat que el 20 per cent dels visitants i el 30% dels expositors són estrangers.

Han detallat que la sortida de les empreses a l’exterior es “presenta imprescindible per contrarestar els efectes de la crisi econòmica i per posicionar amb garanties l’activitat de l’agroindústria espanyola, amb un mercat intern madur i consolidat”.

Els organitzadors han explicat que aquest és un dels motius pels quals una delegació del Saló participa activament en les Jornades de Promoció Internacional de la Federació de la Indústria d’Alimentació i Begudes (FIAB), que ha passat per Irlanda, Suècia, República Txeca, Croàcia i Dubai, i que té previstes pròximes accions al Brasil, Colòmbia, Xile i Perú.

Han assenyalat que el lema d’aquesta edició és “la promoció de les marques de fabricant en un entorn que ho fa més necessari que mai” i, com indica el director general adjunt de Alimentaria Exhibitions, José Antonio Valls, “la indústria tindrà l’oportunitat d’explicar per què els seus productes són diferents i quins són el seu valors”.


La fira Alimentària 2008 va batre els seus propis rècords de participació i visitants FOTO: FRANCESC MELCIÓN

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa