VadeVi
Alta Alella Cava Privat celebra una multitudinària jornada de portes obertes

Més de mil persones es van atansar fins a les instal·lacions d’aquest celler de la DO Alella per gaudir de la seva ja tradicional jornada de portes obertes.

L’al·licient extra per a aquesta edició era la inauguració del nou centre de recepció de visitants, un edifici de nova construcció, integrat en el paisatge, situat al bell mig de les vinyes i pensat per millorar l’experiència de l’enoturista.

Durant tota la jornada, els assistents a la festa van poder tastar les noves anyades de tots els productes del celler, alhora que maridar-los amb dolços de Casa Graupera, Sauleda Pastissers i Chocolat Factory, o amb els plats preparats in situ pels restaurants Can Vinyers, Grup Jardí, Mutis, Tiratitiriti, Moll Oest, Tres Macarrons, Xemei i L’Arrosseria de l’Andreu.

Una de les activitats més interessants de la jornada va tenir lloc a l’espai La Rosa dels Vents. Els participants podien tastar diferents vins d’Alta Alella alhora que coneixien l’orientació de la vinya d’on surten i les raons per les quals cadascuna de les vinyes està plantada en una orientació concreta. A més, es va preparar per a l’ocasió un audiovisual que va permetre fer un tast original i diferent de l’Orbus ’07 i també es va poder gaudir d’un tast vertical de 10 anyades de Dolç Mataró.

Portes obertes al celler Alta Alella FOTO: CELLER ALTA ALELLA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa