Alta Alella Privat inicia activitats enoturístiques

El celler Alta Alella Privat va engegar dissabte passat el seu programa d’activitats enoturístiques “Experiències Alta Alella”, amb l’objectiu donar a conèixer els seus vins i instal·lacions als ciutadans del territori DO Alella i els seus voltants, i alhora oferir experiències complementàries al món del vi.

El passat dissabte, 3 de març, va tenir lloc un tast de xocolates maridades amb vins dolços Alta Alella. A més visitar les vinyes i les vistes sobre el mar, els assistents van conèixer els processos d’elaboració dels productes de la casa per, tot seguit, gaudir de la dolça experiència del tast.

Després d’aquesta primera activitat, els responsables d’enoturisme de l’empresa han programat pel 31 de març un taller de pastisseria especial “mones de pasqua”, que es complementarà amb una visita al celler i un tast de vi o cava. Durant el segon trimestre està prevista la celebració d’altres activitats com un tast de caves rosats Privat amb maduixes del Maresme, un passeig per les vinyes amb segway o un taller de pastisseria per aprendre a fer coques de Sant Joan, entre d’altres.

Nou comentari