Alumnes de Falset, Pontevedra i Valdepeñas al Vitec de Falset

Prop de 90 estudiants i docents clouen la seva formació al Parc Tecnològic del Vi

Des de dilluns 4 de juny i fins divendres, prop de 90 alumnes i docents del Cicle Formatiu en vitivinicultura de l’IES Priorat (Falset), del CIFP a Granxa (Pontevedra) i de l’IES Gregorio Prieto (Valdepeñas), faran una estada al Parc Tecnològic del Vi – VITEC, de Falset, que servirà de cloenda del programa d’innovació vitivinícola EROR&D.

Durant una setmana rebran sessions teòriques i pràctiques sobre viticultura, enologia, laboratori i anàlisi sensorial, tant al mateix centre tecnològic com a les vinyes de l’entorn. Aquests dies visitaran cellers de la zona, faran una jornada al Penedès i sessions de tast de vins.

Des de desembre passat els tècnics de VITEC han fet estades als tres instituts de formació professional amb sessions teòriques i pràctiques amb els alumnes. Paral·lelament s’han desenvolupat activitats formatives dirigides al professorat dels tres instituts i els docents han fet cursos on line de viticultura, de nutrició i fertilització i de viticultura de precisió.

El Ministeri d’Educació finança amb 174.000 aquest projecte en el que hi intervé el Centre de Formació Permanent de la Fundació URV, que s’encarrega de la virtualització de continguts per a professors i alumnes de l’institut de Falset i de dos instituts de Pontevedra i Ciudad Real.

Nou comentari