VadeVi
Amat o Bonet, possibles successors de Raventós al capdavant Institut del Cava

El president de Freixenet, Josep Lluís Bonet, i l’alcalde de Sant Sadurní d’Anoia, Joan Amat, es perfilen com a successors de Magí Raventós en la presidència de l’Institut del Cava, després que la setmana passada anunciés la seva intenció de deixar el seu càrrec.

Tant Josep Lluís Bonet i Joan Amat. Tots dos ostenten ara les vicepresidències de l’Institut del Cava, i segons es recull en els estatuts d’aquesta institució del cava, quan el president anuncia anticipadament la seva renúncia abans d’acabar el mandat (a Raventós encara li quedaven tres anys com a president) és un dels vicepresidents qui l’ha de substituir.

Segons fonts pròximes al sector, Amat seria el millor situat per ocupar la presidència de l’Institut del Cava i podria oferir-se com a candidat de consens. Els diferents càrrecs que té Bonet tant a l’empresa familiar com en altres institucions, i que ocupen bona part del seu temps, serien els que farien que desistís d’ocupar el càrrec.

Amat ha anunciat que està previst que la setmana que ve es reuneixi el president Raventós amb els dos vicepresidents per decidir qui serà el seu substitut al capdavant de l’Institut del Cava.


Josep Lluís Bonet és el president de Freixenet FOTO: VADEVI.cat


Joan Amat és alcalde Sant Sadurní d’Anoia i vicepresident de Raventós i Blanc FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa