Des del 1994, cada any per aquestes dates, el Barri de la Ribera de Barcelona celebra l’arribada dels vins de la nova collita. El dimecres 23 de novembre els carrers Agullers, Consellers i Canvis Vells seran l’escenari de presentació de la nova anyada 2010 de prestigiosos cellers d’arreu de l’Estat. El tast de vins s’acompanya de tapes i platillos elaborats pels restaurants més emblemàtics del barri.

Es tastaran els vins joves dels cellers Abel Mendoza, Albet i Noya, Artadi, Benjamín Romeo, Ca N’Estruc, Carchelo, Castaño, Castell del Remei,Castillo de Monjardín, Celler Capçanes, Celler el Masroig, Fariña, Finca Valldosera, Gramona, Josep Mª Ferret Guasch, L’Olivera, Más Amor, Mommessin, Mont Marçal, Muga, Ostatu, Parató, Raventós i Blanc, Roura, Sierra Cantabria, Solar de Urbezo, Terras Gauda, Torres, Viñas del Vero.

L’assistència dels darrers anys ha estat de més de 3000 persones, que no es van voler perdre la presentació dels nous vins. Amb la compra d’una copa commemorativa de l’acte, es poden tastar tants vins com es desitja.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa