VadeVi
Amélie Lombard guanya el Premi DOQ Priorat del Foodphotofestival 2010

La fotògrafa francesa especialitzada en temes de gastronomia, Amélie Lombard, ha estat la guanyadora del Premi DOQ Priorat lliurat pel Food Photo Festival 2010 a la millor fotografia gastronòmica de l’any, dins el primer festival dedicat a la fotografia gastronòmica del món, que té lloc a Tarragona entre el 30 de setembre i el 17 d’octubre.

L’artista ha estat reconeguda pel seu treball “Vinagretes abstractes”, que es pot veure exposat al Mercat Central de Tarragona durant els dies que dura el Food Photo Festival.

El Premi DOQ Priorat del Food Photo Festival reconeix la millor fotografia gastronòmica de l’any segons el criteri d’un jurat format per professionals de la fotografia i la imatge. La gala de lliurament del Premi DOQ Priorat es va fer dissabte, 2 d’octubre al vespre al Camp de Mart de Tarragona, on el membre del Consell Regulador de la DOQ Priorat, Joaquim Sabaté, va lliurar el premi a Amélie Lombard.

L’apadrinament del premi a la millor fotografia gastronòmica de l’any forma part de diverses activitats que ha dut a terme la DOQ Priorat en el marc d’aquest festival. Un altre dels moments destacats ha estat el tast de vins de la DOQ Priorat realitzat també el dia 2 d’octubre amb vins representatius de tots i cadascun dels pobles que integren aquesta denominació d’origen qualificada.

El prestigiós sommelier Àlex Duran va ser l’encarregat de conduir el tast i exposar als participants les característiques del terroir d’aquesta regió vitivinícola, on els diferents vins de cada vila ofereixen uns matisos de tipicitat dins les constants que han fet famós i reconegut el vi del Priorat arreu del món.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa