Ampolles de Sant Sadurní, escola a Camerun

La parròquia de la capital del cava col·labora amb la missió catòlica de Blangoua

Aquest dissabte, la parròquia de Sant Sadurní celebra la Campanya de l’Ampolla 2012, que tot i que coincideix amb la de Vilafranca, enguany és una campanya independent i destinarà els beneficis a la missió catòlica de Blangoua, al Camerun, segons informa RTV Vilafranca.

La parròquia de la capital del cava ha col·laborat en diverses ocasions amb aquesta missió que fins ara ha estat portada per capellans dels bisbats catalans.

Els beneficis de la recollida d’ampolles buides de cava aniran destinats a l’escola de la missió que acull més de 600 infants de primària i uns 40 alumnes de formació professional.

Mn. Carles Catasús ha explicat en una entrevista a Ràdio Vilafranca que el manteniment de l’escola depèn en gran part de les aportacions d’entitats i parròquies catalanes.

A Sant Sadurní acostumen a recollir entre 3 i 4mil euros que serviran per continuar assegurant l’educació dels infants i joves d’una zona rural i molt aïllada del Camerun.

La recollida de les ampolles buides de cava es fa aquest dissabte de 9 del matí a 6 de la tarda. El sistema de recollida és el mateix que a Vilafranca, però el gruix de la feina té lloc al llarg del matí.

Mossén Catasús destaca la participació de voluntaris de diferents generacions.

El punt de trobada per als voluntaris és a La Llar, a dos quarts de 9 del matí d’aquest dissabte. Des de la parròquia demanen als sadurninencs que deixin les ampolles al portal de casa.

Nou comentari